ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

Wij bieden u een uitstekende garantie en service aan op onze producten. Op onze kranen, spoelbakken en overige accessoires krijgt u maar liefst twee jaar garantie! De kwaliteit is bij ons uitstekend. Wij geven dus niet voor niets zo een goede garantie. Silestone en Compac staan hoog in vaandel op de markt op van natuurstenen werkbladen. Deze merken leveren dan ook een goede kwaliteit en zijn erg populair onder de Nederlandse en Belgische consumenten.

Werkbladen van natuursteen moeten jaren mee kunnen gaan en van goede kwaliteit blijven. Als er eventuele problemen ontstaan met uw werkblad, worden deze onder de voorwaarden van de garantie, kosteloos hersteld.

Hoe scherp zijn onze prijzen?

Door onze scherpe prijzen gaat onze kwaliteit natuurlijk niet achteruit. In tegendeel zelfs. Door het niet hanteren van dure showrooms, tussenpersonen en winkels, kunnen wij deze scherpe prijzen voor u regelen. Daarnaast staat de fabriek naast onze voorraad en kopen wij direct bij hen onze producten in.

Wilt u weten hoeveel u uiteindelijk kwijt bent voor een werkblad van natuursteen? Vul vandaag nog ons offerte formulier in en vermeld hierbij het materiaal soort, de afmetingen, de dikte en eventuele speciale wensen zodat wij een zo procies mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Webwinkel of showroom?

Omdat wij geen gebruik maken van dure showrooms, tussenpersonen en fysieke winkels, kunnen wij deze scherpe prijzen voor u hanteren. Uiteraard snappen wij dat u producten eerst wilt zien voordat u ze aanschaft. Daarom komen wij tegen een kleine vergoeding een aantal stalen bij u thuis laten zien. Zo kunt u precies zien welke producten u in huis haalt. Ook staan onze experts altijd voor u klaar om u via de telefoon of per mail te helpen en u voldoende informatie te geven. Wij weten alles van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden.

Naast de goede service die wij u bieden, komen wij de werkbladen ook bij u opmeten en installeren. Uiteraard bieden wij u ook de gelegenheid om dit zelf te doen. Mocht u toch bij ons langs willen komen, dan is dit geen probleem. Wij nodigen u dan graag bij een collega uit, waar wij een goede samenwerking mee hebben.

Kijkt u gerust even op onze video pagina. Hier leggen wij u uitgebreid het verschil, de overeenkomsten en de eigenschappen van de stenen uit die wij leveren. Overige vragen kunt u ook opzoeken in de FAQ. Uiteraard kunt u ook contact  met ons opnemen door middel van het contact formulier