ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen

Kranen voor uw keuken werkblad

Kranen zijn een belangrijk onderdeel van een keuken of badkamer. Voor een complete keuken of badkamer is het ook erg belangrijk om een goed werkende kraan te hebben. Een mooie kraan is goud waard en dan ook een groot pluspunt voor een keuken of badkamer. Wij hebben voor u een mooi assortiment aan kranen beschikbaar gesteld. Het handigst is om uw kraan samen met uw werkblad aan te schaffen. Dit scheelt een hoop meet werk voor het maken van het werkblad. Ook de installatie kunnen wij voor onze rekening nemen. Tegen een kleine vergoeding komen specialisten zowel de kraan als het werkblad bij u installeren.

Kranen en Spoelbakken

Als u een kraan wilt plaatsen in uw aanrechtblad of badkamerblad, dan heeft u natuurlijk ook een wasbak nodig. Deze kunnen wij ook leveren. Het gros van onze spoelbakken zijn van roestvrij staal. We hebben echter ook spoelbakken van steen en van een speciale tegeltjesvariant. Op onze site kunt u dus ook zien welke spoelbakken wij zoal aanbieden.

Naast het materiaal kunt u ook kiezen of u een enkele of een dubbele spoelbak wilt. Daarnaast kunt u ook de diepte van de spoelbak bepalen. U kunt de specificaties van de spoelbakken en kranen waarin u interesse heeft doorgeven in ons offerte formulier zodat wij voor u een prijs kunnen aanbieden.

Kranen – Vragen en proef exemplaren

Mocht u geïnteresseerd zijn in een nieuw werkblad met een mooie bijpassende kraan dan komen wij natuurlijk graag bij u langs. Wij nemen dan stalen mee van werkbladen van bijvoorbeeld terrazzo, keramiek, composiet en graniet. Ook de kranen kunnen wij u laten zien. Wij snappen dat u voordat u een bepaalt product aanschaft, eerst even wilt kijken hoe het product er uit ziet. Daarom hanteren wij deze service. U kunt zo de producten met eigen ogen bekijken voordat u deze aanschaft. Doordat wij geen dure showrooms hebben en niet werken met opdringerige verkopers, kunnen wij zulke scherpe prijzen regelen.

Uw kraan verplaatsen of vervangen naar een andere locatie zoals bijvoorbeeld de garage of het toilet? Geen enkel probleem! Wij regelen het voor u! Wij kunnen u namelijk ook helpen met het verplaatsen van kranen voor het geval u een nieuw werkblad plaatst.

Twijfel niet langer om contact met ons op te nemen via ons contact formulier of vraag meteen een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een passend aanbod krijgt.