ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Informatieve video’s over terrazzo en meer informatie over natuursteen

Op onze site kunt u alles lezen over terrazzo en de andere materialen waarvan wij werkbladen, tafelbladen, vensterbanken, badkamerbladen en meer aanbieden. Ieder materiaal is uniek in de zin dat elke steen zijn eigen fysieke voordelen en unieke uitstraling heeft. Zoveel keus is natuurlijk hartstikke mooi, maar komt ook met een nadeel. Het is namelijk erg lastig om te bepalen welke steen nu het beste bij uw huis past. Meer informatie over natuursteen is dan ook een pre als u van plan bent om een nieuw werkblad te kopen

Informatie over natuursteen | Het oog wilt ook wat

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een werkblad van natuursteen is het uiterlijk. Natuursteen heeft nu eenmaal een bepaalde aantrekkingskracht en terrazzo is geen uitzondering op de regel. Sterker nog, terrazzo is een van de meest unieke en mooiste natuurstenen uit ons aanbod.

Maar voordat u besluit een offerte aan te vragen en de prijzen op te vragen voor een werkblad van terrazzo, wilt u natuurlijk eerst een idee hebben hoe terrazzo eruit ziet. U kunt op de product pagina alvast een voorbeeld zien maar de pracht en de pluspunten van terrazzo komen pas echt tot uiting in onze video filmpjes. Deze kunt u hier bekijken.

Informatie over natuursteen | Bekijk onze video’s

In onze introductiefilmpjes is niet alleen aandacht voor terrazzo maar ook voor de andere materialen die wij aanbieden (graniet, composiet en keramiek). Bovendien vindt u in deze filmpjes handige tips voor het opmeten en installeren van de werkbladen en hoe u het beste onderhoud kunt plegen. Wanneer wij de bladen leveren, kunt u ook bij ons terecht voor advies voor het schoonmaken en mooi houden van uw werkbladen. Bovendien kunnen wij, voor een kleine meerprijs, het werkblad voor u thuis installeren en wanneer u onze offerte accepteert, komen wij sowieso langs om voor u, zonder kosten, alle maten op te nemen.

Als iets dus niet duidelijk voor u is, dan kunt u eerst naar de FAQ en naar onze video pagina gaan om hier het antwoord te vinden. Mocht u het antwoord nog steeds niet gevonden hebben, dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze helpdesk. Wij zijn bij bereikbaar per e-mail, telefoon en via de LiveChat functie. Als u echter op zoek bent naar een prijs, dan kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via het offerte formulier op onze site.