ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Wij leveren de werkbladen op het gewenste adres en kunnen deze ook voor u installeren. Naast werkbladen bieden wij ook badkamerbladen, keukenbladen en tafelbladen aan. De stenen worden in de fabriek bewerkt naar uw wens zodat deze aansluiten op het doel dat u voor ogen heeft. De bladen worden gemaakt van natuursteen. De marktleiders op het gebied van natuursteen zijn onder andere topmerken als Silestone en Compac. Deze twee merken staan vooral bekend om hun composiet bladen. Naast deze merken bieden wij ook een budgetlijn aan.

Wilt u een blad voor een andere locatie dan op de website staat beschreven? Vraag dan via het offerte formulier een vrijblijvende offerte aan voor gedetailleerd advies en de eventuele mogelijkheden.

Overige toepassingen – Onze verschillende materialen

De materialen composiet, graniet, keramiek en terrazzo hebben hun eigen unieke eigenschappen, voordelen en nadelen. Een blad van het ene materiaal kan bijvoorbeeld beter tegen de hitte dan het andere blad. Het materiaal moet voorzichtig behandeld worden om schade en oneffenheden te voorkomen. Gebruik milde schoonmaakmiddelen en vermijd bijtende, agressieve en schurende schoonmaakmiddelen. Doet u dit wel, dan kunnen er lelijke vlekken ontstaan op het blad en dat willen we natuurlijk voorkomen.

Naast de verschillende bladen, bieden wij ook diverse spoelbakken en kranen aan die afgestemd zijn op het blad dat u aanschaft. Wij kunnen deze accessories leveren maar ook voor u installeren. Het is aan te raden om, als u een wasbak en kraan wilt aanschaffen, deze tegelijk met het werkblad te bestellen.

Overige toepassingen – Offerte aanvragen en Business 2 Business mogelijkheden

Vul de gewenste maten van uw blad en de naam van de stenen die u wilt gebruiken in. Wij zullen een offerte voor u maken en deze zult u zo snel mogelijk ontvangen. Naast een aantrekkelijke offerte  voorzien wij u ook van het beste advies voor uw ideale keukenblad, werkblad, badkamerblad of tafelblad.

Daarnaast leveren wij ook B2B, oftewel Business 2 Business. Wilt u een werkblad of een andere toepassingen van composiet, graniet, keramiek of terrazzo voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie. We leveren binnen heel Europa. De meeste van onze klanten zijn afkomstig uit Nederland, België en Duitsland.

We hebben al vele bedrijven geholpen met het leveren en installeren van prachtige natuurstenen werkbladen, badkamerbladen en meer. Daarnaast leveren we ook aan verenigingen, overheidsinstellingen en NPO-organisaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Geen probleem, neem contact met ons op of vul simpelweg het offerte formulier in.