ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Bij het aanschaffen van een werkblad, badkamerblad of keukenblad is het belangrijk om te realiseren dat het ene materiaal beter bestand is tegen bepaalde dingen dan het andere materiaal. Een glas rode wijn kan bijvoorbeeld beter omgestoten worden op een tafelblad van keramiek dan op een tafelblad. Neem een kijkje in ons assortiment van tafelbladen die wij aanbieden en kom meer te weten over hun bijzondere eigenschappen.

Tafelblad van graniet

Graniet is een natuursteen die vele voordelen met zich meebrengt. Het magma wat onder de grond wordt gestold, zorgt ervoor dat graniet ontstaat. Doordat het materiaal een uithardingsproces van duizenden jaren kent, is graniet een keihard en stevig materiaal. Het materiaal is daarnaast hittebestendig en krasbestendig. U kunt een hete pan direct op het blad neerleggen. Wij raden u wel aan om uit voorzorg gebruik te maken van onderzetters. Een graniet tafelwerkblad is gevoelig voor bijtende schoonmaakmiddelen. Gebruik bij het schoonmaken van een granieten blad een nat doekje en een mild schoonmaakmiddel.

Bij het gebruik van bijtende of agressieve schoonmaakmiddelen, kunnen er lelijke vlekken ontstaan op het granieten blad. Vermijd schoonmaakmiddel, zoals chloor, ammonia en ammoniak. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om speciale reinigingsmiddelen te gebruiken die geschikt zijn voor het schoonmaken van een granieten blad.

Klik hier voor ons assortiment aan graniet tafelbladen. De bladen worden bij ons op maat gemaakt.

Tafelblad van terrazzo

Terrazzo is een uniek materiaal. Het materiaal is een samengesteld mengsel wat uit korrels van marmer en graniet bestaat. Deze korrels zijn vervolgens gemengd met cement. Dit wordt bij elkaar gegoten en er wordt een enorme dichtheid gecreëerd. Een terrazzo tafelwerkblad is waterdicht en is voorzien van een hygiënische werking. Dit houdt in dat het onderhoud van een terrazzo blad weinig moeite vergt. Een blad van terrazzo is hard en krasbestendig.

Een terrazzo blad is hittebestendig, maar wij adviseren u wel om onderzetters te gebruiken in de buurt van hete voorwerpen. Zo weet u zeker dat de beschermlaag van het blad niet wordt aangetast. Zo voorkomt u ook eventuele krassen die het schuiven van een hete pan kan veroorzaken. Een blad van terrazzo is gemakkelijk schoon te maken. Vermijd zure, bijtende schoonmaakmiddel die citroen bevat. Gebruik bij het onderhoud een nat doekje met een mild schoonmaakproduct.

Klik hier voor ons assortiment aan terrazzo tafelbladen. De bladen worden bij ons op maat gemaakt.

Tafelblad van keramiek

Een keramisch tafelblad is gemaakt van twee tot drie dunne lagen keramisch materiaal. Keramiek is een hard en stevig materiaal. Keramiek is nog harder dan graniet. Een keramiek tafelwerkblad  niet kwetsbaar en er blijft geen vocht of etensresten achter. Net als sommige andere materialen, is keramiek ook hittebestendig. Ook bij een terrazzo blad raden wij u aan om uit voorzorg gebruik te maken van onderzetters.

Wij raden u aan om geen gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen. Gebruik voor het schoonmaken van een keramisch blad een natte doek met een mild schoonmaakproduct. Eventuele kalkplekken kunt u het best behandelen met een beetje azijn.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Voor een keramisch blad, terrazzo blad of granieten blad bent u bij ons op het goede adres. Uw blad wordt op maat gemaakt. Voor meer informatie, kunt u een kijkje nemen op de video pagina op onze website. Wij leveren naast tafel werkbladen ook vensterbanken, keukenbladen, badkamerbladen en meer.

Weet u al wat u wilt, vul dan het offerte formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk, geheel vrijblijvend, een scherpe offerte op maat.