ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Badkamerbladen

Naast het leveren van werkbladen, verzorgen wij ook voor u de  vensterbankentafelbladen en badkamerbladen die u in uw huis nodig heeft. In de fabriek kunnen wij de stenen zo bewerken als u dat wilt. Dit is voor ons dus geen enkel probleem. Voor eventuele andere ideeën die u heeft voor bladen van natuursteen, kunt u altijd even navraag bij ons doen. Vraag daarom gratis een offerte aan.

Badkamerbladen met uw eigen ‘touch’

De badkamerbladen die wij aan u kunnen leveren zijn verkrijgbaar in de materialen composiet, terrazzo, graniet en keramiek. Voor de badkamer zijn bovendien verschillende toepassingen mogelijk. Zo kunnen wij dezelfde kleur in de badkamerbladen laten terugkomen die ook in uw huis te vinden is. Of misschien wilt u juist allemaal verschillende kleuren in uw badkamer laten terugkomen? We kunnen ook werkbladen leveren met mooie versieringen zoals glas scherven en kleine tegeltjes. Of wat dacht u van prachtige natuurstenen uitsparingen waar u shampoo, conditioner, zeep en andere producten kunt plaatsen.

Wij maken al deze zaken mogelijk door verschillende fabrikanten in te schakelen welke badkamerbladen in verschillende materialen kunnen bewerken zodat deze voldoen aan uw eisen. Twee van deze top merken zijn Silestone en Compac. Zij zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het leveren van composiet badkamerbladen. Wij houden ons daarnaast vooral bezig met het leveren van bladen en tegels van terrazzo. Dit materiaal is waterdicht en daarom een goede keuze om in uw keuken of badkamer te gebruiken.

Spoelbakken en kranen

Uiteraard kunnen wij de badkamerbladen ook bij u thuis  installeren. Naast de badkamerbladen, bieden wij ook schitterende spoelbakken die we zowel in roestvrij staal, steen, alsmede in een tegeltjesvariant kunnen leveren. De kranen maken onze badkamercollectie helemaal af. Deze kunnen uiteraard gecombineerd worden met de aanschaf van de badkamerbladen.

De maten die u graag wilt, kunt u met de offerte mee sturen. Zo maken wij zo snel mogelijk een duidelijke offerte voor u klaar en weet u precies waar u aan toe bent. Vergeet daarnaast niet om andere specificaties zoals welke afwerking u wilt en de dikte van uw werkblad door te geven wanneer u bij ons een offerte indient.

Voor meer informatie over service en de garantie die wij leveren, kunt u ons gerust even een belletje geven. Ook kunnen wij bij u thuis komen en showen wij u de stalen die wij te bieden hebben. Zo kunt u voor uw aankoop de producten even met eigen ogen zien.