ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Een populair werkblad dat bij ons vaak wordt aangeschaft is een composiet werkblad. Een werkblad is het visitekaartje van uw keuken. Het is voor ons dan ook een plicht om er voor te zorgen dat het daadwerkelijk het visitekaartje van uw keuken wordt. De website wordt elke dag bijgehouden. Zo zijn wij er ook voor onze klanten. Wij regelen voor u een mooie offerte en ook de installatie zullen wij voor onze rekening nemen.

Composiet werkblad | Eigenschappen

Een werkblad van composiet heeft een natuurlijke uitstraling. Het is gemakkelijk schoon te maken met een niet al te sterk schoonmaakmiddel en een natte doek. Kijk wel uit voor vlekken, ook al is het werkblad waterdicht en zullen vloeistoffen niet snel in het blad trekken. Ook moet u uitkijken met hete pannen. Deze kunnen er voor zorgen dat er na afloop kleurverschillen op het tafelblad te zien zijn. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen ook vlekken veroorzaken. Gebruik daarom altijd alleen water en een licht schoonmaakmiddel.

Een mix van graniet, kwarts en hars; dit zijn de ingrediënten die nodig zijn om een composiet werkblad te maken. Een composiet werkblad wordt samengesteld in de natuursteen fabriek. Onder een hoge druk worden de stukken graniet en kwarts tegen elkaar aangedrukt. Dit proces zorgt ervoor dat het werkblad erg sterk is en in diverse kleuren verkrijgbaar is. Een composiet werkblad zal niet zo snel barsten.

Naast composiet bieden we ook werkbladen van terrazzo aan. Net als composiet is terrazzo waterdicht waardoor deze bladen erg geschikt zijn voor in de badkamer. U kunt ook een terrazzo blad voor in de keuken gebruiken. Omdat terrazzo echter minder goed tegen hete objecten kan, zult u in dat geval ter preventie onderzetters gebruiken. Op deze manier kunt u jarenlang plezier hebben op uw terrazzo keukenblad.

Composiet werkblad | Installatie

Tegen een kleine vergoeding komen wij de werkbladen installeren bij u thuis. Specialisten die bij ons aan het werk zijn, weten precies wat ze moeten doen en doen hun werk met veel liefde en passie. Ook geeft de specialist gratis advies over het gebruik. De werkbladen kunnen uiteraard ook op maat gemaakt worden. U kunt de installatie natuurlijk altijd zelf uitvoeren maar we raden dit niet aan tenzij u ervaring heeft hiermee.

Composiet werkblad | Vragen

Voor eventuele vragen kunt u ons contact formulier invullen. Wij zullen dan binnen een dag antwoord geven op uw vraag. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch te woord staan. Dit is voor ons geen enkel probleem.