ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Lage prijzen

De laagste prijzen voor terrazzo

Onze terrazzo bladen zijn van de beste kwaliteit en worden voor de laagst mogelijke prijs aangeboden. Dit komt omdat wij als online handelaar veel geld kunnen besparen op zaken waar een fysieke winkel mee te maken heeft. Denk aan de kosten voor het huren van een pand, het uitbetalen van salaris aan personeel en het inrichten en onderhouden van grote opslagruimtes en enorme voorraden.

Onze voorraden staan naast de fabriek waar de stenen worden omgetoverd tot prachtige bladen. Hierdoor besparen wij transportkosten en kosten aan tussenpersonen die een deel van de winst innemen. Door deze besparingen kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Dit houdt niet in dat de kwaliteit van de stenen minder is. Sterker nog, onze stenen zijn van superieure kwaliteit en gaan jarenlang mee. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit van de steen die u wilt aanschaffen. Hele goedkope stenen zijn vaak van slechte kwaliteit. Deze stenen kunnen tijdens de installatie al scheuren en zelfs gaan breken. Bij ons kunt u echter een goedkoop werkblad aanschaffen waarmee u jarenlang plezier kunt hebben.

Verschillen tussen showroom en webwinkel

U betaalt bij een fysieke winkel onbewust mee aan de kosten van het hebben van een showroom en het onderhouden van grote voorraden. Een webwinkel bespaart op verschillende lasten zoals opslagruimtes, grote voorraden en een overschot aan personeel veel geld waardoor de prijzen omlaag kunnen.

Wij begrijpen dat het moeilijk is om een steen aan te schaffen, zonder deze van dichtbij te kunnen bekijken en aan te kunnen raken. Voor een kleine vergoeding sturen we u enkele stalen toe die u op uw gemak kunt bekijken. Dat helpt u wellicht bij het maken van een keuze.

Heeft u nog vragen over onze lage prijzen?

Voor eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken voor meer informatie. Onze experts kunnen u alles vertellen over verschillende uitsparingen, plinten, maximale afmetingen, achterwanden en meer. Wij leveren en, indien u dit wenst, kunnen het blad ook voor u inmeten en installeren. Als u ervaring heeft met opmeten en installeren van natuurstenen werkbladen, dan kunt u dit echter ook zelf doen om nog meer geld te besparen.

Kijk voor meer informatie op de video pagina op onze website. Daar worden de eigenschappen, verschillen en overeenkomsten van de materialen meer toegelicht. Heeft u nog vragen en staan deze niet in de FAQ? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier. U kunt ook meteen een prijs opvragen bij ons. Vul dan het offerte formulier in. U zult binnen een werkdag al een antwoord van ons ontvangen.