ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Ontvang gratis spoelbakuitsparingen bij een bestelling vanaf € 999.

Spoelbakken voor elke kamer.

Naast tafelbladen, badkamerbladen, keukenbladen en vensterbanken leveren wij ook spoelbakken. Deze zijn verkrijgbaar in RVS en stenen uitvoeringen maar ook in een tegeltjesvariant. Daarnaast bieden wij ook bijpassende kranen die afgestemd kunnen worden op de rest van interieur. Deze worden geleverd en, indien u dit wenst, kunnen wij dit ook voor u installeren.

Een spoelbak is een belangrijk deel in de keuken. Spoelbakken en kranen worden meerdere keren op een dag gebruikt. Denk aan het wassen van uw handen of als u aan het koken bent. Een spoelbak maakt een nieuw aanrechtblad of badkamerblad helemaal af. Wij raden u aan om een spoelbak direct aan te schaffen met het blad. Zo kan er tijdens de productie rekening gehouden worden met de grootte van het gat in het blad. Wij leveren de spoelbakken en kunnen de installatie van zowel de kraan als het blad verzorgen.

Spoelbakken – Hoe maakt u een keuze?

Heeft u interesse in een nieuw blad met een bijpassende spoelbak, dan kunt u ons uitnodigen om langs te komen met enkele stalen van de bladen. De materialen die wij aanbieden, zijn composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Wij kunnen u de laagste prijzen aanbieden, omdat wij geen kosten hebben aan enorme showrooms, grote voorraden, opslagruimtes, transportkosten en tussenpersonen die een deel van de winst innemen.

Wilt u een spoelbak in een andere ruimte dan de keuken, badkamer, toilet of garage plaatsen, maar weet u niet zeker of dit wel mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij kunnen u hier het beste in adviseren.

Spoelbakken – Offerte aanvragen en contact opnemen

Neem contact op via het contact formulier als u nog vragen heeft of meer informatie over een product wilt krijgen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul uw gewenste maten en de naam van de stenen in. Wij zullen u zo snel mogelijk een scherpe offerte sturen.

Wilt u meer weten over de service en de garantie, neem dan gerust contact met ons op of geef ons een belletje. Op onze website kunt u stalen bestellen, zodat u een indruk heeft van het materiaal en de kleuren. Deze stalen kunt u thuis op uw gemak bekijken en een keuze maken. Wilt u meer advies en uitleg, dan komen we bij u langs voor een persoonlijk consult.