ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

Een vensterbank is een belangrijk onderdeel van uw huis welke voor een groot deel de sfeer van de woonkamer of een andere ruimte bepaalt. Wij leveren zowel werkbladen als vensterbankentafelbladen en badkamerbladen. De stenen worden in de fabriek bewerkt, gesneden en geproduceerd. Wij kunnen daarom de stenen bewerken zoals u dat wilt. Mocht u vragen hebben over het aanschaffen van een vensterbank, neem dan gerust contact met ons op. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerte formulier. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie of eventuele vragen.

Uw eigen ontworpen vensterbank

De materialen waaruit u kan kiezen zijn composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Wij zorgen voor uw ideale vensterbank. De kleur, het ontwerp, het materiaal, u bepaalt en wij maken. De marktleiders op het gebied van natuursteen zijn topmerken Silestone en Compac. Zij leveren de beste composiet in de hele wereld. Het is van uiterst belang dat de stenen die gebruikt worden van zeer goede kwaliteit zijn. Zo kunt u er jarenlang van genieten. Wilt u meer weten over de merken Compac en Silestone? Neem dan een kijkje op onze website. Kijk op de pagina waar de fabriek meer wordt toegelicht. U kunt hier zien hoe een vensterbank wordt geproduceerd.

Installatie en informatie

De vensterbanken worden bij u thuis afgeleverd en, indien u dit wenst, kunnen onze specialisten deze ook voor u installeren. Wij leveren naast vensterbanken ook tafelbladen, badkamerbladen, werkbladen en keukenbladen. Ook deze bladen kunnen voor u geïnstalleerd worden, indien u dit wenst. U kunt tevens diverse spoelbakken bij ons aanschaffen in RVS uitvoering, stenen uitvoering of in een tegeltjesvariant. Daarnaast bieden wij ook afgestemde kranen aan die passen bij de rest van uw interieur.

Geef u gewenste maten door en de naam van de stenen die u graag wilt gebruiken. Wij zullen u een offerte sturen met gedetailleerd advies.

Bent u benieuwd naar de service en de garantie die wij leveren, neem dan gerust contact met ons op. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje. Via onze website kunt u, tegen een kleine vergoeding, stalen aanvragen. Zo kunt u op uw gemak de kleuren en verschillen vergelijken. Wilt u meer informatie, dan komen we langs voor een persoonlijk consult.