ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Een werkblad installeren

Bij het kopen van een steen is het niet alleen belangrijk dat de kwaliteit van de steen goed is. Het is namelijk ook erg belangrijk dat de installatie professioneel gedaan wordt zodat de steen tijdens en na het installeren heel blijft. Dit zien wij vaak mis gaan bij anderen bedrijven die hier te weinig aandacht aan besteden. Ook komt het veel voor dat mensen de installatie zelf willen doen en er dan later achter komen dat het toch erg lastig blijkt te zijn met zo’n zware steen. Bovendien is het erg belangrijk dat de kwaliteit van de steen goed is. Zo worden er in China veel stenen verkocht die van een lagere kwaliteit zijn. Dit kan voor barsten en putjes zorgen tijdens de installatie welke dan weer gerepareerd moeten worden. Dit zijn allemaal extra kosten die voorkomen kunnen worden door het uitbesteden van een installatie en door een kwalitatief goede steen te kopen.

Werkblad installeren – Een van onze extra services

Wij verkopen de stenen en verzorgen de installatie voor u. Toch verplichten wij u niet bij het kopen van de steen dit door ons te laten doen. In sommige gevallen kent de klant bijvoorbeeld iemand die dit heel goed kan en die hier ervaring mee heeft. Maar dit is zeker niet altijd het geval daarom raden wij gewoon aan om de steen door ons te laten installeren. Het komt namelijk vaak voor dat de steen schade oploopt als deze wordt geïnstalleerd door een bedrijf dat hier te weinig kennis van heeft en hier dus niet genoeg ervaring mee heeft.

Werkblad installeren – Waarom niet zelf doen?

Niet alleen is het werkblad zwaar en heb je hier veel mankracht voor nodig. Ook moet het blad professioneel worden afgewerkt. Hierbij bedoelen wij dat het blad goed afgekit moet worden. Ook moet de spoelbak waterdicht worden afgesloten om zo geen lekkage te creëren.

Bovendien kan niet alleen de steen beschadigd raken; het komt ook voor dat door het installeren van natuurstenen werkbladen onderdelen van de keuken zelf beschadigd raken, zoals de muren of de keukenkastjes. Dit is niet altijd te voorkomen; soms is het namelijk noodzakelijk dat een deel van de muur weggehakt moet worden om het blad te kunnen plaatsen. Wel zal een team van professionele monteurs de schade zo veel mogelijk beperken. Dit in tegenstelling tot het laten installeren van de bladen door een team met minder ervaring.

Werkblad installeren – Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze keukenbladen, badkamerbladen, tafelbladen of andere bladen van natuursteen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij regelen dat u zo snel mogelijk een mooie prijs van ons krijgt. Let daarbij wel op dat de kosten van het installeren van de bladen hierbij niet inbegrepen zijn.