ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Een werkblad tekening maken

Er wordt aan ons regelmatig gevraagd hoe een schets van een werkblad precies getekend moet worden, als het door de consument zelf wordt opgemeten. Een werkblad tekening stelt uw wensen vast, en zo kunnen wij een zo goed mogelijk ontwerp naar u toesturen. In de volgende video’s wordt het volgende meer uitgelegd:

Hoe een werkblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

U kunt er voor kiezen om zelf uw plan voor een werkblad volledig op papier uit te tekenen. In dit geval kunt u dit op verschillende manieren doen. U kunt uw tekening inscannen, opsturen via een e-mail of opsturen via de post.

Wij zullen u na daarna een computertekening opsturen ter verificatie. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Werkblad tekening – Een schets laten maken

We kunnen begrijpen dat niet iedereen lukt om een mooie en duidelijke schets te maken van een werkblad. Het is dan ook mogelijk om een afspraak met ons te maken zodat onze medewerkers bij u langskomen op de maten voor u op te meten. Zij kunnen dan tegelijk een aantal stalen voor u meenemen zodat u in de praktijk kunt zien hoe de verschillende stenen eruit zien. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw keuken, woonkamer of badkamer.

Daarnaast komen wij, zodra u onze offerte heeft geaccepteerd, gratis bij u langs om de situatie op te nemen. We zullen dan tegelijkertijd, ter bevestiging, de maten opnieuw opmeten. Het is belangrijk dat de maten van het werkblad, badkamerblad, tafelblad of vensterbank kloppen. Nadat het blad in de natuursteen fabriek op maat is gesneden, kan deze namelijk niet meer worden aangepast. Daarom is het van belang dat dit meteen in één keer goed gebeurd.

Werkblad tekening – Spoelbakken en kranen

Als u een werkblad tekening maakt, is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele spoelbakken en kranen die in het blad geplaatst worden. In het geval van een aanrechtblad of badkamerblad is dit eigenlijk altijd wel het geval. Als u de maten van de wasbak en de kraan weet, dan is het handig om deze al meteen aan ons door te geven of de uitsparingen voor deze accessoires in de schets te verwerken. De benodigde uitsparingen kunnen dan al in de natuursteen fabriek worden uitgesneden zodat niet achteraf hoeft te gebeuren. Hiermee besparen wij tijd en u dus geld.

Wilt u meer weten over het maken van een werkblad tekening, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u van tips en advies voorzien. U kunt ook meteen een offerte plaatsen. U vindt ons offerte formulier op de speciale offerte pagina.