ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Natuursteen fabriek

Al onze natuurstenen worden in de fabriek bewerkt. Dit doen wij met de grootste zorg. Ook worden uw bladen in de fabriek op maat gesneden, afgewerkt en getransporteerd. Wij bieden een hele goede kwaliteit aan voor een zeer scherpe prijs. De bladen worden direct uit de fabriek gehaald. Tussenpersonen, showrooms en grote voorraden komen dus niet in dit plaatje voor. Wij zijn van mening dat al deze zaken niet nodig zijn voor het leveren van top kwaliteit werkbladen van natuursteen en staan te popelen om dit u te bewijzen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar zelf hoe goedkoop werkbladen van luxueuze natuursteen materialen als terrazzo en graniet bij ons zijn.

Voor eventuele vragen over de productie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen uw antwoorden zo goed mogelijk veranderen.

Een kijkje in de natuursteen fabriek

De natuurstenen worden met uiterste zorg bewerkt in de natuursteen fabriek en bij thuis geleverd. Wanneer een steen niet goed wordt behandeld, dan kan deze erg kwetsbaar worden. Wij leveren werkbladen van terrazzo, keramiek, graniet en composiet. Wij zorgen er daarnaast voor dat de gewenste afwerking, ongeacht of het nu om een gepolijste afwerking of een suede, volcano, matte of ovo afwerking gaat, met grote zorg wordt uitgevoerd.

Het is erg belangrijk dat de machines en materialen van een goede kwaliteit zijn. De stenen worden namelijk in de fabriek met behulp van deze machines bewerkt. Bij het uitzagen van een wasbak of ander gedeelte van het werkblad, komen er bepaalde trillingen vrij. Vandaar dat er gewerkt wordt met een speciale techniek. Deze techniek noemen wij de waterjet of de RIM cutting disk techniek. Door deze technieken toe te passen worden de nadelige effecten van de trillingen op de kwaliteit van de steen tot een minimum beperkt.

De steen wordt op verschillende momenten gecheckt op de kwaliteit. Zo zorgen wij er voor dat de steen in goede staat blijft en de eventuele fouten er meteen uitgehaald kunnen worden. Wij leveren nooit een inferieur product af omdat deze dus altijd al van te voren tijdens de controles eruit worden gevist.

Voor eventuele vragen over het productie proces kunt u ons bereiken via de mail of telefoon. Uiteraard kunt u ons ook uitnodigen om bij u langs te komen. Specialisten zullen u dan uitgebreid informeren en al uw vragen beantwoorden. U kunt ook een berichtje achter laten op onze facebook pagina. Wilt u graag een prijs hebben van onze werkbladen, dan kunt u ook meteen een offerte aanvragen op onze website.